Alla inlägg den 9 juli 2010

Av Lisa-Marie - 9 juli 2010 15:57

MORGON/LUNCH:

Idag har vi fortsatt ominstallationen av datorn hela dagen så det har inte hunnits med så mycket mer :) Men nu verkar den kommit igång igen :) Fast alltför mycket är i kaos för att jag ska vara nöjd. Den beter sig superknäppt!


Jaja, här går det bra, ska gå ut på en långpromenad tänkte jag! I helgen åker ju vi till landet från lördag till söndag. Ska bli härligt att komma hemifrån och få umgås med farmor och farfar (och min lillasyster och hennes gubbi förstås). Blir lite annorlunda promenad från vanliga hemma liksom haha..  Ser fram emot det! Åt en varm soppa till lunch vilket inte kändes så spännande i den här värmen.. *pust*


EFTERMIDDAG:

Jag är såååå trött! Det är bara helt sjukt vad jag inte orkar någonting.. Nu behövs lite motivation att komma ut och gå... Den infinner sig inte alls.. Och sen börjar jag bli lite trött på sopporna, ska bli sååååååå underbart att få sätta tänderna i lite mat nästa vecka, inte riktig mat men någorlunda.. Något att bita i alla fall! Nu måste jag ta mig ut! Blev en chokladshake till mellanmål (pepprade i lite kanel för omväxlings skull, lustig smak blev det haha)


MIDDAG:
NUUUUU har jag varit på en halvtimmes promenad! Duktig jag!!! :) Lite koll på förebilderna i bikini jag har fungerade perfekt för motivationen! Det blev faktiskt en shake till nu, det är såååå varmt så jag orkar inte med något tyngre..


Sov gott nu! Kram på er alla!


Steg: 9661

Gym: 0 minuter

Promenad: 40 minuter

Presentation


Jag heter Lisa-Marie och bloggar om min kamp mot min vikt. Jag går på ett ställe som heter Itrim. Gå gärna in på www.itrim.se och läs mer för info. Jag skriver 3-4 ggr om dagen varför det alltid står Morgon, lunch etc.. Det är när jag skrev texten.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards