Alla inlägg den 14 juli 2010

Av Lisa-Marie - 14 juli 2010 11:16

MORGON:

21 dagar.. Det innebär att jag har gjort detta i 3 veckor.. En fjärdedel av tiden har gått.. Helt sjukt egentligen.. Det känns som att det gått otroligt fort måste jag säga.. Imorgon är det dags att tugga *Wooohoooo* och även vägning och mätning som jag verkligen ser fram emot! Det är som julafton varje vecka.. Jättekul!

Har nästan lagt upp ett schema över vad jag ska äta imorgon haha.. Sitter och stirrar på de orörda boxarna med chokladbarer, müslibarer, chili sin carne, coucous och smoothies finns i kylen, kalla och klara! Mmmmm.... *vattnas i munnen*...


LUNCH:

Var på en mellanlång promenix efter frukost. Gick inte till gymmet som planerat då mitt knä inte alls vill. Jag ska dit imorgon istället och sen söndag. Riktigt gnälligt är knät just nu... Men promenaden var ok. Knät var väl inte sådär jätteglatt men det gick. Måste ringa vårdcentralen igen.


Ikväll ska vi på middag hos våra goda vänner Andrea och Fernando. Andrea fyllde år för någon månad sen men vi har inte haft tillfälle att fira honom och Fernando fyllde år igår. Så det blir party! Jag med soppor och cola light i högsta hugg (haha..) och de andra med god mat skulle jag gissa! Andrea är italiensk så han specialiserar sig på pasta givetvis och Fernando är spansk så det blir spanskt där (min man är ju spansk så det brukar i och för sig vara han som lagar mat är det är spanskt   )


EFTERMIDDAG:

Jaha.. Nu var det tredje målet intaget för dagen, en varm kycklingsoppa.. Känns så jobbigt att äta det i den fantastiska värmen men det är ju det enda som "liknar" mat och jag var hungrig :) Bara EN måltid kvar sen är det sova och sen får jag tugga.. Min frukost kommer att bli underbar!!!


MIDDAG:

Nu har vi varit på en trevlig middag (ja, jag åt inte men de andra gjorde det) och vi har verkligen haft supertrevligt! Satt ute och pratade, sjöng massor av karaoke.. :) Det var verkligen jätteroligt! Och så planerade vi lite inför Indienresan och vad vi ska göra, boende etc.


Sov gott på er, imorgon smäller det!

Kram!


Steg: 11993

Gym: 0 minuter

Promenad: 45 minuter


Presentation


Jag heter Lisa-Marie och bloggar om min kamp mot min vikt. Jag går på ett ställe som heter Itrim. Gå gärna in på www.itrim.se och läs mer för info. Jag skriver 3-4 ggr om dagen varför det alltid står Morgon, lunch etc.. Det är när jag skrev texten.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards