Alla inlägg den 5 juli 2010

Av Lisa-Marie - 5 juli 2010 09:58

MORGON:

Ja, idag var jag inte uppe med tuppen kan jag säga :) Vaknade 9.30 och undrade varför ryggen värkte så... Har väl legat och spänt mig igen.. Skönt att jag ska iväg på gymmet och sen min timmes promenad efter. Ska bli skönt att få röra på sig! Jag känner mig alltid så nyttig och duktig efter ett träningspass och det är väl egentligen därför jag längtar :)

Drack en skogsbärsshake till frukost och tänker på vad jag ska köpa idag. Tror det lutar åt en chokladshake låda och 2 kycklingsoppor.


LUNCH:

Nytränad, promenerad och duschad :) Idag tog jag i lite för mycket, tyckte jag slötränat lite innan pga knät så jag körde ett riktigt tufft pass.. Mådde illa efteråt... Ska nog ta det liiiite lugnare nästa gång :)

Druckit en shake och sen sitter jag ner :) Haha...


EFTERMIDDAG:
Efter en snabb kycklingsoppa bar det ut till min mor igen, himlans vad vi är där nu :) Oliver skulle mecka bil och jag åkte med min mamma och mormor till min moster vars man fyller år. Jag tittade som vanligt på när de andra åt men det var mycket trevligt :) Kira betedde sig väldigt bra tycker jag!


MIDDAG:

Varm kycklingsoppa i magen.. Mmm... :) Gott gott! Nu ska jag bara ligga och jobba hela kvällen tills det är sovdags :)


Det är verkligen så kul att kläder börjar passa igen, flera t-shirts kan jag faktiskt använda nu :) Sport BH:n som jag tidigare fick verkligen draaaaaa på (med krångel och kofot ungefär) glider nu på hur smidigt som helst! HURRA! Och BH:n har jag fått dra in ett knäpp *wooohoooo*


Kram på er alla! Om 2 dagar är det vägningsdag igen! SÅ SPÄNNANDE!


Steg: 14115

Gym: 30 minuter

Promenad: 1 timme

Presentation


Jag heter Lisa-Marie och bloggar om min kamp mot min vikt. Jag går på ett ställe som heter Itrim. Gå gärna in på www.itrim.se och läs mer för info. Jag skriver 3-4 ggr om dagen varför det alltid står Morgon, lunch etc.. Det är när jag skrev texten.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards