Alla inlägg den 2 juli 2010

Av Lisa-Marie - 2 juli 2010 10:17

MORGON:

Idag vaknade jag sent, jättetrött! Tog fram en ketostix och visst är jag i superketos :) Känns skönt att veta, tänkte att jag kanske gjorde något fel eller att det inte fungerade.. Drack en skogsbärsshake och planerade lite över inköp av shakes och soppor, hur mycket jag behöver för resterande 13 dagar på VLCD.

Läste runt på lite bloggar om itrim och försökte inspirera mig med lite kryddor man kunde använda i sopporna men läste vidare och insåg att "mat"inköp kommer att bli betydligt dyrare på LCD fronten.. Jobbigt..


LUNCH:

Gymmat på itrim i 30 minuter och sen en power walk hem.. Drack lite skogsbärsshake när jag kom hem.. Kände inte för något varmt när jag var upp i varv och svettig :) Härligt!


EFTERMIDDAG:

Ätit varm kycklingsoppa men idag testade jag något nytt efter ett recept jag såg på en blogg igår. Jag la till örter provencale, vitlökskrydda och lite vitpeppar... *mums* Jätteroligt med lite variation! Det var riktigt gott så jag är supernöjd! Vad glad man kan bli för så lite haha :)

Har inte köpt morotssoppan ännu och jag tror inte det blir någon.. Gillar kycklingsoppan och nu när jag kan variera lite så känns det super! Såg ett annat recept där man klämt i lite citron, det skulle vara spännande... Gärna med min indiska vegetakrydda jag har hemma.. Ska kolla med itrim om man kan göra så..


MIDDAG:

Och en varm kycklingsoppa i magen till med örter etc. Gott gott..

Idag har jag inte kännt mig hungrig alls.. Känns skönt! Jag är sugen på någonting dock.. Tänker mycket på mina laster, sött, salt, gott gott.. Men jag avstår, känner att jag är benhård! Jag är nu en pigg, fräsch och duktig människa! Jag kommer inte att avstå för evigt men för tillfället. Och då blir det med måtta! Haha..

Insåg precis att på måndag måste jag köpa nya soppor och shakes. Har bara ett fåtal "kycklingar" kvar. Räcker nog till 2 per dag tills på måndag. Skogsbär har jag gott om och kanske 4 choklad eller något sånt..


Steg: 12457

Gym: 30 minuter

Promenad: 1 timme 15 minuter

Presentation


Jag heter Lisa-Marie och bloggar om min kamp mot min vikt. Jag går på ett ställe som heter Itrim. Gå gärna in på www.itrim.se och läs mer för info. Jag skriver 3-4 ggr om dagen varför det alltid står Morgon, lunch etc.. Det är när jag skrev texten.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards