Direktlänk till inlägg 2 juli 2010

Dag 9

Av Lisa-Marie - 2 juli 2010 10:17

MORGON:

Idag vaknade jag sent, jättetrött! Tog fram en ketostix och visst är jag i superketos :) Känns skönt att veta, tänkte att jag kanske gjorde något fel eller att det inte fungerade.. Drack en skogsbärsshake och planerade lite över inköp av shakes och soppor, hur mycket jag behöver för resterande 13 dagar på VLCD.

Läste runt på lite bloggar om itrim och försökte inspirera mig med lite kryddor man kunde använda i sopporna men läste vidare och insåg att "mat"inköp kommer att bli betydligt dyrare på LCD fronten.. Jobbigt..


LUNCH:

Gymmat på itrim i 30 minuter och sen en power walk hem.. Drack lite skogsbärsshake när jag kom hem.. Kände inte för något varmt när jag var upp i varv och svettig :) Härligt!


EFTERMIDDAG:

Ätit varm kycklingsoppa men idag testade jag något nytt efter ett recept jag såg på en blogg igår. Jag la till örter provencale, vitlökskrydda och lite vitpeppar... *mums* Jätteroligt med lite variation! Det var riktigt gott så jag är supernöjd! Vad glad man kan bli för så lite haha :)

Har inte köpt morotssoppan ännu och jag tror inte det blir någon.. Gillar kycklingsoppan och nu när jag kan variera lite så känns det super! Såg ett annat recept där man klämt i lite citron, det skulle vara spännande... Gärna med min indiska vegetakrydda jag har hemma.. Ska kolla med itrim om man kan göra så..


MIDDAG:

Och en varm kycklingsoppa i magen till med örter etc. Gott gott..

Idag har jag inte kännt mig hungrig alls.. Känns skönt! Jag är sugen på någonting dock.. Tänker mycket på mina laster, sött, salt, gott gott.. Men jag avstår, känner att jag är benhård! Jag är nu en pigg, fräsch och duktig människa! Jag kommer inte att avstå för evigt men för tillfället. Och då blir det med måtta! Haha..

Insåg precis att på måndag måste jag köpa nya soppor och shakes. Har bara ett fåtal "kycklingar" kvar. Räcker nog till 2 per dag tills på måndag. Skogsbär har jag gott om och kanske 4 choklad eller något sånt..


Steg: 12457

Gym: 30 minuter

Promenad: 1 timme 15 minuter

 
 
Ingen bild

Lotta

3 juli 2010 09:23

Kämpa Lisa kämpa!

Försöker också gå det nyttiga spåret men det slutade med jordgubbar, grädde och rabarberpaj, hehe.

Jättekul att det går bra för dig! :) Skulle gärna hänga med och träna någon gång. Finns det möjlighet att betala bara för en gång?

Massor av kramar - systerystern!

 
Lisa-Marie

Lisa-Marie

3 juli 2010 10:17

Hej gumman!
Ja, du kan gå en vecka gratis, jag har något litet kort så du kan få pröva :) Vore jätteskoj om du hängde med!

Hade jag inte gått på detta hade det säkert slutat med jordgubbar, grädde och rabarberpaj för mig med! :)

Kram!

http://www.mimitos.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa-Marie - 10 januari 2017 18:07


Hejsan,Jag ser ibland att folk varit inne här och det var ju X antal år sedan jag var här!Jag har två barn och driver mitt eget företag Fotograf Lisa-Marie Chandler www.lisamariechandler.se så om ni vill kika in och hälsa på är ni väldigt välkomna! ...

Av Lisa-Marie - 7 maj 2011 11:09

Jaha.. Nu har jag inte skrivit på väldigt länge och nu tänker jag förklara varför :) Jag ska bli mamma! Nu har de mest kritiska 12 veckorna gått och allt verkade bra när jag var på ultraljud i torsdags och bebisen sprattlade på som sjutton så ja...

Av Lisa-Marie - 27 april 2011 11:49

Jaa.. Som sagt.. Inte mycket skrivet inte :)   Jag har inte varit så mycket på benen alls, tröttig och tröttig. Är inte riktigt bra ännu men det går framåt. Jag längtar efter min energi och framåtanda! Lite konstigt känns det allt, jag som varit ...

Av Lisa-Marie - 9 april 2011 09:11

Ja, jag har legat helt däckad i sängen i två veckor. Jag har varit väldigt sjuk, det var länge sedan jag varit såhär dålig. Trist och jobbigt har det varit. Jag har inte kännt för att blogga trots att jag givetvis haft datorn till hands. Jag är nu nå...

Av Lisa-Marie - 23 mars 2011 22:00

Ja, idag hade jag en inte så bra dag måste jag säga.. Promenerade till jobbet i solen och det var supermysigt!! Sen hade vi personalmöte och det är ju alltid bra att reda ut saker hit och dit.. :)   På eftermiddagen kom två personer i ungefär sam...

Presentation


Jag heter Lisa-Marie och bloggar om min kamp mot min vikt. Jag går på ett ställe som heter Itrim. Gå gärna in på www.itrim.se och läs mer för info. Jag skriver 3-4 ggr om dagen varför det alltid står Morgon, lunch etc.. Det är när jag skrev texten.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards