Direktlänk till inlägg 2 augusti 2010

Dag 40

Av Lisa-Marie - 2 augusti 2010 09:35

MORGON:
Tillbaka till verkligheten.. Semestern är slut.. Mannen går till jobbet kl. 6.00 och jag måste börja med websidorna igen.. Första fotokunden är på onsdag kl. 13.00 efter matteprovet.. Kom på det igår.. Snacka om att man förtränger allt under semestern...

Äter just nu samma gamla vanliga frukost.. Svart kaffe, smoothie och 2 glas vatten :) Sen ska Kira få mat och efter det går vi ner så hon får pinka :)


LUNCH:

Nu är lunchen avverkad, idag blev det en smoothie. Duktiga jag! :) Känns mycket bättre denna veckan! Jag har inte alls samma hunger som tidigare.. Man har ju upp och nedgångar jämt så varför inte med hungern.. :) Det är bara att stå på sig och så går det över!

Har skrivit in mig på skolan idag. Jag och Kira tog en snabb tripp dit. Jag måste bli klar med dessa irritende studier.. (pluggar upp gymnasiet).

Nu jobbar jag för fullt, skickar färdiga foton till kunder.


EFTERMIDDAG:
En chokladbar är uppäten och magen är någorlunda glad :) Jag var riktigt hungrig så jag tjuvstartade mellanmålet med 30 minuter.. Väntar på att mannen ska komma hem och ta hand om Kira så jag kan gå till gymmet.. Det var ett tag sedan nu. Har inte fått svar från skolan om vilka sidor i matten jag inte gjort ännu.. Trist.. Kommer verkligen få kämpa som en galning imorgon!

Nej, nu får han ta och komma hem så jag kan åka.


MIDDAG:
Nu har jag "lagat" Chili sin carne och ätit middag :) Hunden och katterna har fått mat också haha..

Jag kom till gymmet till slut och kämpade på bra, men någonstans i mitten så gick svanskoten åt skogen.. Den var ju redan dålig men jag måste ha gjort något konstigt.. När jag skulle promenera hem så gjorde hela svanskotepartiet och ryggen ont men det gick över efter ett tag så jag kunde promenera hem i alla fall. Ska pallra mig till Farsta imorgon för röntgen av svanskotan och knät. Jag hade inte tid för det förra veckan men nu måste det göras!

Det verkar som att min remiss till sjukgymnasten har hamnat i soporna så det måste jag ringa läkaren om, jag är så klantig ibland att jag inte förstår vad jag håller på med..


Steg: 9752

Gym: 30 minuter

Promenad: 1 timme och 10 minuter


 
 
Ingen bild

Susann

2 augusti 2010 12:14

Hej
Har lusläst hela din blogg nu och blir så peppad av dina framgångar! Skrev in mig på itrim förra veckan, ska göra hälsoanalys i morgon och tänkte köra igång direkt efter semestern. Är så taggad på att få börja men tror att det är vettigt att förbereda sig ordentligt och liksom "ladda upp".
Lycka till i fortsättningen!
// Susann

 
Ingen bild

Lisa-Marie

2 augusti 2010 12:30

Hejsan!
Vad roligt att du läst min blogg! Kul att man kan hjälpa till och stötta! Det kommer nog att gå bra! Jag håller samtliga tummar för dig! Du klarar det! Det är så fantastiskt när man börjar känna sig som en främling i kroppen haha.. :) På ett bra sätt!

Mvh L-M

 
Ingen bild

Pappa

2 augusti 2010 15:52

Hejsan Gumman!
Härligt att höra att en del jobbar, jobbar själv mest med bok och solbrännan!
Du kommer säkert att klara dina mål:)

Kram Pappa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa-Marie - 10 januari 2017 18:07


Hejsan,Jag ser ibland att folk varit inne här och det var ju X antal år sedan jag var här!Jag har två barn och driver mitt eget företag Fotograf Lisa-Marie Chandler www.lisamariechandler.se så om ni vill kika in och hälsa på är ni väldigt välkomna! ...

Av Lisa-Marie - 7 maj 2011 11:09

Jaha.. Nu har jag inte skrivit på väldigt länge och nu tänker jag förklara varför :) Jag ska bli mamma! Nu har de mest kritiska 12 veckorna gått och allt verkade bra när jag var på ultraljud i torsdags och bebisen sprattlade på som sjutton så ja...

Av Lisa-Marie - 27 april 2011 11:49

Jaa.. Som sagt.. Inte mycket skrivet inte :)   Jag har inte varit så mycket på benen alls, tröttig och tröttig. Är inte riktigt bra ännu men det går framåt. Jag längtar efter min energi och framåtanda! Lite konstigt känns det allt, jag som varit ...

Av Lisa-Marie - 9 april 2011 09:11

Ja, jag har legat helt däckad i sängen i två veckor. Jag har varit väldigt sjuk, det var länge sedan jag varit såhär dålig. Trist och jobbigt har det varit. Jag har inte kännt för att blogga trots att jag givetvis haft datorn till hands. Jag är nu nå...

Av Lisa-Marie - 23 mars 2011 22:00

Ja, idag hade jag en inte så bra dag måste jag säga.. Promenerade till jobbet i solen och det var supermysigt!! Sen hade vi personalmöte och det är ju alltid bra att reda ut saker hit och dit.. :)   På eftermiddagen kom två personer i ungefär sam...

Presentation


Jag heter Lisa-Marie och bloggar om min kamp mot min vikt. Jag går på ett ställe som heter Itrim. Gå gärna in på www.itrim.se och läs mer för info. Jag skriver 3-4 ggr om dagen varför det alltid står Morgon, lunch etc.. Det är när jag skrev texten.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards