Direktlänk till inlägg 9 augusti 2010

Dag 47

Av Lisa-Marie - 9 augusti 2010 09:26

MORGON:

Ännu en morgon i mitt liv! Frukosten blev som den brukar bli :) God men det hade varit gott med något annat.. :) Fast jagt har lättare att hålla mig mätt på en smoothie på morgonen än andra tider.. Har jättesvårt med de på dagtid, därför blir det alltid på morgonen.. Jaja, nog tjatat om det..

Jag kom in på mina kurser. Hurra! :) Nu väntar jag bara på betyget i matte.. Känner mig så orolig..


LUNCH:

Nu har jag varit på gymmet och tränat, sen gick jag hem som vanligt, kändes bra! Tröttig i kroppen känns det som.. Druckit lite kaffe och ätit en chokladbar.. Gott gott!


Jag har fått brevet med kurserna hemskickat så jag hade inte behövt ringa imorse.. :) Men men.. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska välja för kurs, det kan bli så att jag måste studera Franska och Spanska samtidigt och det blir ju inte ett dugg krångligt.. Hehe..


EFTERMIDDAG:
Har nu varit på upprop i skolan, blir några sådana denna vecka.. :) Alltid lika tråkigt haha.. Helt slut är jag.. Fick faktiskt tag på min mattelärare och det verkar som att jag fått mellan G-VG på båda proven så vi får se vad betyget blir. Han skulle ev. maila mig imorgon.. :)


MIDDAG:
Ätit lite god mat (couscous som vanligt) och jobbat massor.. Jag drog verkligen ut på det men till slut tog vi en skogspromenad eftersom att jag behövde stegen.. Det är så trist, i början var det jättelätt att få ihop stegen (minst 7000 steg på promenaden hem från gymmet men nu är det bara 5000... Vet inte om det är byxorna eller om mina steg växt så mycket att promenaden minskat med 2000 steg.. Det gör ju inte saken lättare i alla fall :)


Imorgon ska jag en snabbis till skolan och sälja lite böcker på förmiddagen och sen till Farsta för att promenera med svägerskan :) Härligt med lite omväxling och underbart med lite sällskap!


Steg: 11577

Gym: 30 minuter

Promenad: 1 timme

 
 
Ingen bild

Åsa

9 augusti 2010 11:14

Hej,
Hittade just din blogg på Itrims sida, och har läst igenom hela! Jättekul att läsa! Du har ju lyckats kanonbra. Precis som du går jag också på Itrim, och tycker att det är bland det bästa som hänt mig. Har också pröva LCHf, men det funkade inte alls för mig... gick bara upp :(. Men med Itrim har jag tappat 17 kilo sen början på maj o mår bättre än på väldigt länge. Kämpa på tjejen!
//Åsa

 
Ingen bild

Lisa-Marie

9 augusti 2010 22:54

Hej hej!
Tack för din trevliga kommentar! :)
Visst är det härligt med itrim, känns som hela livet ändras på bara några veckor!

Jag har hört från några stycken att LCHF inte fungerat och alltid har vi hittat något de trodde de fick äta men de inte får.. :) Så oftast ligger det något i maten som inte får vara där :) Annars är det jättekonstigt..

Men denna metoden är helt annorlunda, jag har aldrig varit såhär tränad.. Känner mig otroligt fräsch jämfört med senast jag vägde såhär mycket. Vilken skillnad även om vågen står på samma..

Ha det underbart och tack igen för din kommentar, det hjälper så mycket!
Mvh L-M

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa-Marie - 10 januari 2017 18:07


Hejsan,Jag ser ibland att folk varit inne här och det var ju X antal år sedan jag var här!Jag har två barn och driver mitt eget företag Fotograf Lisa-Marie Chandler www.lisamariechandler.se så om ni vill kika in och hälsa på är ni väldigt välkomna! ...

Av Lisa-Marie - 7 maj 2011 11:09

Jaha.. Nu har jag inte skrivit på väldigt länge och nu tänker jag förklara varför :) Jag ska bli mamma! Nu har de mest kritiska 12 veckorna gått och allt verkade bra när jag var på ultraljud i torsdags och bebisen sprattlade på som sjutton så ja...

Av Lisa-Marie - 27 april 2011 11:49

Jaa.. Som sagt.. Inte mycket skrivet inte :)   Jag har inte varit så mycket på benen alls, tröttig och tröttig. Är inte riktigt bra ännu men det går framåt. Jag längtar efter min energi och framåtanda! Lite konstigt känns det allt, jag som varit ...

Av Lisa-Marie - 9 april 2011 09:11

Ja, jag har legat helt däckad i sängen i två veckor. Jag har varit väldigt sjuk, det var länge sedan jag varit såhär dålig. Trist och jobbigt har det varit. Jag har inte kännt för att blogga trots att jag givetvis haft datorn till hands. Jag är nu nå...

Av Lisa-Marie - 23 mars 2011 22:00

Ja, idag hade jag en inte så bra dag måste jag säga.. Promenerade till jobbet i solen och det var supermysigt!! Sen hade vi personalmöte och det är ju alltid bra att reda ut saker hit och dit.. :)   På eftermiddagen kom två personer i ungefär sam...

Presentation


Jag heter Lisa-Marie och bloggar om min kamp mot min vikt. Jag går på ett ställe som heter Itrim. Gå gärna in på www.itrim.se och läs mer för info. Jag skriver 3-4 ggr om dagen varför det alltid står Morgon, lunch etc.. Det är när jag skrev texten.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards