Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

Dag 111

Av Lisa-Marie - 12 oktober 2010 09:07

MORGON:
En seg natt har jag precis lämnat bakom mig.. Hade svårt att sova igår vilket innebär att jag har svårt att vakna i rätt tid på morgonen.. Men men.. Låg och tänkte på Indien igår. Jag tror inte riktigt att jag insett att jag åker till Indien om 3,5 veckor.. Det är för konstigt och overkligt att ta in på något sätt.. Pratade med mamma igår och hon sa att hon kunde köra oss till Arlanda på förmiddagen när vi ska åka.. Tack min älskade mamma, du är bäst! Nu ska jag minsann studera och jobba!


LUNCH:
Har ätit en sallad med kycklingbitar i.. Mums, men innan var jag på en redig powerwalk! SÅÅÅ skönt! Jag älskar verkligen mina promenader men det har ju blivit extremt få av de nuförtiden.. Men jag kommer sätta igång nu igen, men inte för mycket för man tröttnar så lätt. Underbart att komma ut, jag tänker så bra när jag går powerwalks.. :)


EFTERMIDDAG:
Full upp med studier och jobb.. Sitter och fixar psykologin.. Sista träffen är på torsdag sen är jag fri från den, fast det är ju min favoritkurs just nu så det känns mest bara tråkigt att det är över.. Jag vill bli av med franskan, det är mitt stora problem just nu.. Usch och fy..


MIDDAG:
Har varit på en promenad med vovven och mannen, mycket trevligt! Vi har ätit Alaska Pollock (vit fisk) med citron och vitlök samt sallad till middag. Gott gott! Förstår inte varför jag är lite seg, kan det vara hösten och mörkret tror ni? Nu har jag verkligen kämpat denna veckan, dragit ner på rotfrukter och ätit sallad istället (inkl. grönsaker givetvis) samt druckit VLCD istället för LCD de andra två måltiderna... Inte lika gott men det går bra! Hoppas ju bara komma igång med viktnedgången igen så jag blir klar någon gång.. Vore ju ganska trevligt om man säger så :)


Steg: 11863

Gym: 0 minuter

Zumba: 45 minuter

Promenad: 1 timme 30 minuter

 
 
Ingen bild

therese

12 oktober 2010 10:22

Hej ! Idag är jag såå glad ! Har varit o tränat på morgonen innan jobbet och passade på att väga mig... har totalt gått ner 23 kg, på 9 veckor... ! Jippi. Ska köra på någon vecka till sen är det uppföljning. Skulle vara kul att läsa lite mer om vad du äter på dagarna, hur du lägger upp kosten nu. Om du vill förståss ? Du är så duktig o skriva o det är så kul att följa din resa. Ha en fin dag ! Kram

 
Ingen bild

Anna

12 oktober 2010 13:13

Hejsan!Jag följer din blogg då och då och måste säga att du verkar så otroligt sprudlande och levande! Det är så roligt att läsa om hur du kämpar och är så väldigt positiv. Jag tror absolut att du borde jobba som hälsorådgivare, jag tror att du har inspirerat många bara genom bloggen och jag kan tänka mig hur du skulle kunna inspirera på riktigt. Lycka till och kram!

 
Lisa-Marie

Lisa-Marie

12 oktober 2010 13:21

Therese: WOW! Du är verkligen fantastiskt duktig! GRATTIS! Vilken prestation!

Absolut, jag ska bli duktigare på att skriva hur jag äter men eftersom att min viktnedgång har stannat upp så blir det ganska tråkig mat, jag äter inget speciellt utan bara sallad med en handflata kött. Frukt vid mellanmål etc. Därför har jag inte lagt ut något om någon maträtt eftersom att jag bara göra sallad :) Men jag ska bli bättre! Lovar!! :)

Anna: Åh vad gulligt av dig! :) Tack så jättemycket för pepp och stöd! Alltid välkommet!

Stor kram till er båda!
Lisa-Marie

http://mimitosvikt.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Carola

12 oktober 2010 13:45

Hej!

Vilken härlig blogg du har, jag har precis hittat hit!
Skönt att läsa om andra som också håller på med Itrim, och som det faktiskt funkar för. Helt otroligt att det funkar så bra. Ser jättemycket fram emot nästa onsdag när det är dags för vägning igen, det känns att det händer grejor. Till exempel kunde jag knäppa bh:n utan att få andnöd... hihi.

Ses på onsdag nästa vecka! Kram Carola

 
Lisa-Marie

Lisa-Marie

12 oktober 2010 21:03

Hejsan!
Vad roligt att du hittade hit! Visst är det härligt med itrim! Det händer så mycket och man ser verkligen fram emot vägningsdagarna.. Tidigare i mitt liv har jag alltid mått dåligt inför vägningen :)

Vad härligt med BH:n! Det är sånna saker som gör skillnad! Jag minns i början när min träningsbh som jag fick ta på med skruvstäd bara gled på :) Helt underbar känsla!!!

Vi ses nästa vecka!
Kram L-M

http://mimitosvikt.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa-Marie - 10 januari 2017 18:07


Hejsan,Jag ser ibland att folk varit inne här och det var ju X antal år sedan jag var här!Jag har två barn och driver mitt eget företag Fotograf Lisa-Marie Chandler www.lisamariechandler.se så om ni vill kika in och hälsa på är ni väldigt välkomna! ...

Av Lisa-Marie - 7 maj 2011 11:09

Jaha.. Nu har jag inte skrivit på väldigt länge och nu tänker jag förklara varför :) Jag ska bli mamma! Nu har de mest kritiska 12 veckorna gått och allt verkade bra när jag var på ultraljud i torsdags och bebisen sprattlade på som sjutton så ja...

Av Lisa-Marie - 27 april 2011 11:49

Jaa.. Som sagt.. Inte mycket skrivet inte :)   Jag har inte varit så mycket på benen alls, tröttig och tröttig. Är inte riktigt bra ännu men det går framåt. Jag längtar efter min energi och framåtanda! Lite konstigt känns det allt, jag som varit ...

Av Lisa-Marie - 9 april 2011 09:11

Ja, jag har legat helt däckad i sängen i två veckor. Jag har varit väldigt sjuk, det var länge sedan jag varit såhär dålig. Trist och jobbigt har det varit. Jag har inte kännt för att blogga trots att jag givetvis haft datorn till hands. Jag är nu nå...

Av Lisa-Marie - 23 mars 2011 22:00

Ja, idag hade jag en inte så bra dag måste jag säga.. Promenerade till jobbet i solen och det var supermysigt!! Sen hade vi personalmöte och det är ju alltid bra att reda ut saker hit och dit.. :)   På eftermiddagen kom två personer i ungefär sam...

Presentation


Jag heter Lisa-Marie och bloggar om min kamp mot min vikt. Jag går på ett ställe som heter Itrim. Gå gärna in på www.itrim.se och läs mer för info. Jag skriver 3-4 ggr om dagen varför det alltid står Morgon, lunch etc.. Det är när jag skrev texten.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards