Direktlänk till inlägg 11 september 2010

Dag 80

Av Lisa-Marie - 11 september 2010 08:40

MORGON:
Ja, idag känns som en bra morgon :) Trots att jag knappt fått sova då hunden har nu gått tillbaka i utvecklingen och är inte rumsren alls längre.. Hon kissar hur mycket som helst så nu blir det veterinären igen.. Antagligen UVI igen.. Trött jag blir! Ryggen värker lite efter träningspasset igår men inte så det är jobbigt.. Sen gick jag upp och diskade allt från igår innan jag gjorde min frukost, chokladsmoothie, svart kaffe och 2 glas vatten :) Mina glas är dessutom rätt stora, 3 glas är en liter har jag mätt upp.. MEN, jag är glad idag, det känns otroligt bra! Jag håller på med designen till min kokbok som jag tänkt göra då jag går över till varierat, kokboken kommer endast att finnas på nätet givetvis men den är öppen för alla och kommer att handla lite om mig och min viktresa och samtidigt innehålla en massa recept. Kul! Givetvis går den i rosa eftersom att jag fortfarande är 6 år och är barnsligt förtjust i rosa, och jag är stolt över det :)

Jag kommer givetvis fota alla maträtter vartefter jag gör de. Jaja, nu ska jag börja denna fina dag!


LUNCH:
Har nu varit på itrim och gymmat! :) Var jättetrött! På min promenad hem kom jag att tänka på att jag borde kunna gå ner i spagat nu igen.. Jag har liksom alltid kunnat det så det är bara en del av mig och när jag varit tjock har det inte gått.. Så när jag kom hem så testade jag och YES! I'm back :) Lite otränad spagat men nere i golvet är jag! Woooohoooo!!!! Den gamla Lisa-Marie är på väg tillbaka till sitt gamla och friska jag! Jag är SÅ glad! Snart ska vi åka ut till min mamma och fixa lite med den gamla bilen som stått hur länge som helst. Vi måste sälja den nu men den ska fixas först.


EFTERMIDDAG:
Nu har vi varit ute hos min mamma och fixat med bilen, jag satt och läste en massa gamla tidningar (Topphälsa). Jätteintressant läsning och kul recept som jag kan modifiera! :)

Jag började dock känns mig enormt hängig så vi åkte hem och jag tog ett varmt bad då jag kände mig frussen och trött.. Känner mig inte frussen längre men trött och hungrig är jag helt klart! Kan ju vara för att jag inte fick mycket sömn inatt.. Jaja.. Det blir nog bättre snart, vi ska sätta oss och kika på en film i soffan.. Lördagsmys! :)


MIDDAG:

Ska nu sätta mig i soffan och titta på en bra film! Ska bli skönt, behöver det då jag är så otroligt trött och känner mig lite hängig.. Tror nog att det är vädret.. Mamma sa att hon kände likadant och att det var flera som kände sig lite si och så.. Hösten är på väg, med stora steg :) Jaja, det är som det är! Ska bli spännande att se vad jag måste inhandla för att kunna promenera i vinter.. Massor av bra kläder som man kan svettas i utan att dö...


Steg: 10441

Gym: 30 minuter

Promenad: 40 minuter

 
 
PhD

PhD

11 september 2010 10:28

Ser verkligen fram emot att se din kokbok. Hade planer på en själv längre fram. Jag har nämligen bestämt att jag i framtiden bara ska laga mat från grunden, dvs bra råvaror och inga halvfabrikat eller processad mat. Tack för tipsen med maten. Vet inte om jag kan dricka så mycket mer vatten än jag gör, men kan ju alltid försöka äta långsammare och ska faktiskt börja med kaffe igen. Det brukar sätta fart på min mage. Kram :-)

http://komitrim.blogg.se

 
Uffe

Uffe

11 september 2010 15:04

Hej, och heja. Jag ser också fram emot att läsa mer om kokboken senare. Det är faktiskt väldigt viktigt när jag tänker på det att jag bygger upp en stabil receptbank. Just nu, med pulver i vatten, är det ju inte så himla svårt. Men mitt i vardagen, när jag ska laga mat till familjen så har det blivit alltför många genvägar.

/Uffe

http://atrimuffe.blogspot.com

 
Ingen bild

Lisa-Marie

12 september 2010 10:31

Vad roligt att ni ser fram emot kokboken :)
Jag med! Sitter och fixar med den konstant nu så att grunden är lagd, tittar även igenom redan gjorda recept hur jag kan ändra de för att fungera med sättet jag ska äta på.

Vad roligt att ni hänger med och hejar, välkommen Uffe! Kul att se en ny människa här!
Jag håller med om att det är när maten ska göras som det blir svårt, att gå ner är lätt, att stå still är svårt..

Tack för era tankar!
Lisa-Marie

 
Ingen bild

Lisa-Marie

12 september 2010 10:35

Uffe! Det går inte att kommentera i din blogg om jag inte har googlekonto eller något sånt (de andra går det bara att skriva namn och webbadress men det verkar som du tagit bort det valet så jag svarar dig här istället :)

Hej hej!
Tack för din kommentar i min blogg! Sitter och pillar på kokboken varje dag nu, det ska bli roligt att börja laga med men läskigt!

Härligt att kunna läsa hur bra du kämpar! Det här kommer att gå som på räls!

Lycka till!
Mvh Lisa-Marie

 
Uffe

Uffe

12 september 2010 20:58

Hej Lisa-Marie, kul att få kommentarer! Tack så mycket! Jag ska se över min blogg, för det är ju inte meningen att det ska vara svårt att lämna en kommentar.. Lycka till själv, så höres vi säkert! /Uffe

http://atrimuffe.blogspot.com

 
Ingen bild

Kristina

17 september 2010 16:02

Hej Lisa- Marie! Kul att läsa om dej å din vikt-resa. Själv har jag hållit på sen början av maj. Ser mycket fram emot en kokbok med Itrim-recept. TACK och Lycka Till!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa-Marie - 10 januari 2017 18:07


Hejsan,Jag ser ibland att folk varit inne här och det var ju X antal år sedan jag var här!Jag har två barn och driver mitt eget företag Fotograf Lisa-Marie Chandler www.lisamariechandler.se så om ni vill kika in och hälsa på är ni väldigt välkomna! ...

Av Lisa-Marie - 7 maj 2011 11:09

Jaha.. Nu har jag inte skrivit på väldigt länge och nu tänker jag förklara varför :) Jag ska bli mamma! Nu har de mest kritiska 12 veckorna gått och allt verkade bra när jag var på ultraljud i torsdags och bebisen sprattlade på som sjutton så ja...

Av Lisa-Marie - 27 april 2011 11:49

Jaa.. Som sagt.. Inte mycket skrivet inte :)   Jag har inte varit så mycket på benen alls, tröttig och tröttig. Är inte riktigt bra ännu men det går framåt. Jag längtar efter min energi och framåtanda! Lite konstigt känns det allt, jag som varit ...

Av Lisa-Marie - 9 april 2011 09:11

Ja, jag har legat helt däckad i sängen i två veckor. Jag har varit väldigt sjuk, det var länge sedan jag varit såhär dålig. Trist och jobbigt har det varit. Jag har inte kännt för att blogga trots att jag givetvis haft datorn till hands. Jag är nu nå...

Av Lisa-Marie - 23 mars 2011 22:00

Ja, idag hade jag en inte så bra dag måste jag säga.. Promenerade till jobbet i solen och det var supermysigt!! Sen hade vi personalmöte och det är ju alltid bra att reda ut saker hit och dit.. :)   På eftermiddagen kom två personer i ungefär sam...

Presentation


Jag heter Lisa-Marie och bloggar om min kamp mot min vikt. Jag går på ett ställe som heter Itrim. Gå gärna in på www.itrim.se och läs mer för info. Jag skriver 3-4 ggr om dagen varför det alltid står Morgon, lunch etc.. Det är när jag skrev texten.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards