Alla inlägg den 15 september 2010

Av Lisa-Marie - 15 september 2010 09:41

MORGON:
Idag är slutet av mina 12 veckor. Den 84:e dagen är här. Jag kan inte förstå att tiden gått så fort, det känns både underbart och tråkigt att jag är här faktiskt, det som känna lite tråkigt är att jag inte kan motivera alla på samma sätt som tidigare då många är i sin ersättningsfas medans jag är i ett annat stadie, det känns lite tråkigt.. Jag har ju varit relativt ensam under sommaren (om man jämför med alla som startade i augusti), det hade varit roligt om man startat samtidigt. Men oj vad härligt det ska bli att gå till nästa fas, men läskigt! Jag känner mig lika motiverad och peppad som tidigare men det är fortfarande "okänd" mark.. :)

Heja heja!


LUNCH:
Och så har jag kämpat mig igenom ett Zumbapass framför TV:n, blir sådär otroligt lycklig varje gång jag tränar Zumba, trött JA, slut JA och LYCKLIG haha :) Snart ska jag gå en promenix med vovven innan jag hoppar in i duschen, mannen kommer inte hem förrän senare så jag kan inte ta min powerwalk nu..


EFTERMIDDAG:
Har nu varit runt och ränt :) Till djuraffären och köpt lita plantor till akvariet samt lite hundsaker.. och kattsaker.. :) Zoo kan man nog kalla mitt hem nu skulle vilja säga. Har promenerat med vovven och min man, mycket trevligt! Har glömt bort att man kan kan vara ute och gå utan powerwalk och turbo i fötterna haha.. :) Härlig dag dock! Även om det är tråkigt väder känns allt väldigt bra ändå!


MIDDAG:
Jaha, så blev sista måltiden en chokladbar i bilen :) Skulle ju testa moussakan idag juuuuu! Det känns som att ödet inte vill att jag ska pröva den haha.. Vi fastnade hemma hos ett par vänner och blev kvar en stund så det var den kvällen :) Trevlig men jag hann inte hem för att fixa maten, imorgon ska jag minsann göra den till lunch när jag varit på gymmet. Och IMORGON ladies and gentlemen blir det kycklingsallad till middag.. :) Det ni! Kyckling med grönsaker.. mmmm... :) GOTT GOTT GOTT! Så ja, jag ser verkligen fram emot imorgon! Ska bli fantastiskt! MEN samtidigt är jag lite orolig för vågen vid upptrappningen.. De säger ju att det är rätt vanligt att man går upp i vikt i början när man fyller på depåerna i kroppen (de som töms i början varför man går ner såååå himla fort första veckan).. Vill inte se något plus nästa vecka! Haha.. Men men, det blir som det blir.. IMORGON är första dagen på resten av mitt liv! :)


Sov gott!


PS. Adressen till min kokbok är www.lisamariechandler.se/kokbok

Den är inte klar på ett tag men kommer att växa fram en dag i taget :)


Steg: 10170

Gym: 0 minuter

Promenad: 30 minuter



Presentation


Jag heter Lisa-Marie och bloggar om min kamp mot min vikt. Jag går på ett ställe som heter Itrim. Gå gärna in på www.itrim.se och läs mer för info. Jag skriver 3-4 ggr om dagen varför det alltid står Morgon, lunch etc.. Det är när jag skrev texten.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards